GEERT RIJS

Over ons

FIETSPLUS GEERT RIJS is een jong bedrijf wat ik ( Geert Rijs ) in 2006 ben begonnen onder de naam Rijs Tweewielers.

In 2006 ben ik begonnen met reparaties en onderhoud van fietsen, hiervoor had ik een schuur gehuurd welke al gauw werd omgetoverd tot een profesionele werkplaats. Hier repareerde ik naast mijn vaste baan als monteur / verkoper iedere ochtend, avond en weekend. Al gauw werd deze werkplaats te klein en werd het tijd voor uitbreiding, dit was het moment om de werkplaats twee keer zo groot te maken.

Na enige tijd groeide ook de vraag naar nieuwe en gebruikte fietsen, waar ik uiteraard op ben ingesprongen. Zo werd er af en toe een nieuwe of gebruikte fiets verkocht en eventueel verzekerd.

Na bijna drie jaar als parttime zelfstandige gewerkt te hebben werd het tijd om volledig voor mezelf te beginnen met showroom erbij. Zo ben ik in november 2008 begonnen met de  winkel aan de Herstraat in Horst, welke aangesloten is bij Fietsplus, een retailorganisatie met vele winkels over heel Nederland. Dit was dan ook het moment om de bedrijfsnaam te veranderen in Fietsplus Geert Rijs, het moment voor een compleet nieuwe start.

Op de Herstraat hebben we al gauw gemerkt dat het pand toch te klein was en dat er te weinig parkeergelegenheid was. Dit heeft mij doen besluiten om te verhuizen naar een betere locatie. Deze betere locatie werd gevonden aan de Venrayseweg 30 in Horst. Hier opende we dan ook onze tweede winkel in November 2012. Hiermee werd de winkel en de werkplaats twee keer zo groot als op de Herstraat en werd ook het assortiment uitgebreid.
Inmiddels zijn we dan ook uitgegroeit tot een professionele rijwielzaak met een showroom van ruim 250 m2 en een ruime werkplaats met vier werkplekken.

Heeft u na het bezoek aan onze website nog vragen, loop dan gerust eens binnen.

Geert Rijs





Contactgegevens

  • Venrayseweg 30
  • 5961 AG, Horst
  • info@fietsplusgeertrijs.nl
  • (077) 397 07 66
  • KvK: 14107994

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09:00 tot 17:00
Woensdag:  09:00 tot 17:00
Donderdag:  09:00 tot 17:00
Vrijdag:  09:00 tot 17:00
Zaterdag:  09:00 tot 16:00
Zondag:  Gesloten
 
Wij hebben pauze van 12.30 tot 13.30.
Uitgezonderd zaterdags.


Onze merken

Alba
Alpina
Bike Fun
Burgers
Cortina
Dahon
Gazelle
Kawasaki
Pointer
RIH
Saxonette
Sensa
Sparta
Sparta Young
Target
Victory